Om os

Jeg er udlært frisør i Esbjerg, og har arbejdet som frisør i Lyngby og i  udlandet  – inden jeg i 2015 besluttede at åbne min egen frisørsalon i Lyngby.

Rune Bonde

Rune Bonde foran StudioBonde

StudioBonde har adresse på Lyngby Hovedgade 86A. Salonen er centralt placeret i byen nær hovedgaden, og der er gode parkeringsmuligheder. 

  • Hos Studio Bonde byder vi kunderne velkommen i lyse lokaler og en hyggelig atmosfære. Salonen udmærker sig blandt andet også ved anderledes åbningstider, der i høj grad tager afsæt i kundernes behov. Således er Studio Bonde den eneste frisør i Lyngby, der kan tilbyde én dag om ugen med aftenåben til kl. 22.00. (se åbningstider her)

Frisørfaget rykker sig konstant, og det er vigtigt at følge med udviklingen. Jeg er nysgerrig af natur, og har med min erfaring fra udlandet  haft en helt unik mulighed for at lære nye teknikker, samt have fingeren på pulser i forhold til hårmode. 

Din frisør i Lyngby er opdateret og samtidig åben og lydhør over for netop dine ønsker og forventninger. Kig ind i salonen og lad os få en snak om netop din nye frisure.