Om os

Jeg er 38 år gammel og udlært frisør i Esbjerg.

I 2014 drog jeg til udlandet efter et spændende tilbud som frisør i en større salon. I maj 2015 vendte jeg tilbage med masser af erfaringer og ny energi.

Rune Bonde
Rune Bonde foran StudioBonde

StudioBonde hedder min nye salon, som har adresse på Lyngby Hovedgade 86A. Det har været en positiv overraskelse at vende tilbage, – især fordi der allerede fra starten har været travlt. Det er dejligt at mærke, at både nye og en stor del af min tidligere kundekreds har taget godt imod mit initiativ.

  • Hos Studio Bonde byder vi kunderne velkommen i lyse lokaler og en hyggelig atmosfære. Salonen udmærker sig blandt andet også ved anderledes åbningstider, der i høj grad tager afsæt i kundernes behov. Således er Studio Bonde den eneste frisørsalon i Lyngby, der kan tilbyde én dag om ugen med morgenåben fra kl. 07.00 samt aftenåben til kl. 22.00. (se åbningstider her)

Frisørfaget rykker sig konstant, og det er vigtigt at følge med udviklingen. Jeg er nysgerrig af natur, og har med et år i udlandet haft en helt unik mulighed for at lære nye teknikker, samt have fingeren på pulser i forhold til hårmode. At starte sin egen salon op kræver bestemt, at man er både målrettet, arbejdsom og stædig – til gengæld er glæden ubeskrivelig stor, når brikker falder på plads, og de første kunder forlader salonen med smil på læben.